Konceptet

Ægte italiensk mad

Hos Pregocatering.dk får du italienske retter og ægte italienske specialiteter lavet af en vaskeægte italiener hjemme i dit eget køkken eller det specielle sted, hvor du har valgt at holde jeres fest, reception eller lignende.

Duften af Italien

Du får duften af Italien hjem i dit eget køkken uden selv at røre en finger – vi handler ind, leverer og laver maden, og vi serverer den helt frisk for dig og dine gæster. Det eneste, du skal gøre, er at tage plads ved bordet og nyde maden.

Vi leverer til fester

Vi leverer også til større festligheder, f.eks. bryllupper, konfirmationer, dåbsfester osv.

Fingerfood-menuen leveres færdiglavet og skal derfor kun anrettes. I forbindelse med denne menu er det derfor ikke nødvendigt med et køkken.

Har du ikke et køkken til rådighed?

Har du ikke køkken til rådighed eller ønsker du ikke at kokken kommer hjem og tilbereder maden der hvor du holder din fest, så leverer vi maden tilberedet og anretter på stedet.

Vil du gerne have at vi sørger for lokalerne til din fest kan dette godt arrangeres. Har du et bestemt sted i tankerne vil vi meget gerne være behjælpelige med at arrangere en god pris til både lokaler og maden.

Pris

Ring eller skriv, så finder vi en individuel menu og pris.

Vi tilbyder serveringservice og oprydningsservice for et ekstra tillæg, afhængigt af opgaven men normalprisen ligger på 300 kr i timen, er det et større arrangement varierer prisen.

Vi imødekommer dine behov

Vi tilpasser gerne alle menuerne efter dine behov. Ring eller skriv, så aftaler vi nærmere.

Vi dækker Storkøbenhavn samt det øvrige Sjælland og Lolland mod et kørselstillæg.