Priser & Betingelser

Italienske Vine & Spumante

Vi serverer kun Italienske vine eller spumante. Likør som typisk er forskellige variationer af Limoncello, montenegro eller vin santo, koster ca. 100 – 200 kr. flasken.

Kokken koster 400 kr. i timen og det kræver at der er et køkken og komfur til rådighed.

Ved bestilling af fingerfood menuen eller buffet, leverer vi maden, anretter den og går igen, så kokken kan ikke bestilles ved disse.

Betaling

Vi sender en email med din ordrebekræftelse efter din bestilling er fortaget, på ordrebekræftelsen oplyser vi reg. nr og konto nr, hvor du kan overføre din indbetaling på senest 10 dage inden selskabet.

Du har mulighed for at ændre såvel kuvertantallet som menuen, helt op til 5 dage før selskabet. Derefter oplyser vi dig den endelige pris.

Alle vores priser er netto og pålagt 25 % moms.

Husk at angive ordrenummer. Betalingen skal være foretaget senest 10 dage før leveringen. Vi gør opmærksom på at vi ikke modtager dankort og heller ikke e-faktura.

Afbestilling

Ved afbestilling senere end 2 dage før selskabet vil du blive opkrævet 25 % af den fulde salgspris.
Har du allerede indbetalt det fulde beløb vil du blive refunderet 75 % af salgsprisen.

Afbestilling skal være os i hænde pr. mail eller brev min. 5 dage før levering.

Din ordre annulleres automatisk ved manglende indbetaling – ved problemer med betaling ved overførsel eller lignende kontakt os venligst også finder vi en løsning på problemet

Hvis vi ikke har registreret din indbetaling senest 2 dage inden leveringen vil vi da kontakte jer/dig pr. telefon og/eller email for at følge op på ordren.

Ret forbeholdes til ændringer af priser, f.eks. ved tilbud.

Leveringsbetingelser

Der beregnes et transporttillæg ved levering.

Vi tager forbehold for transportforstyrrelser, som trafikprop, trafikuheld, vejarbejde, punktering, o.lign. tilfælde som måtte forhindre os i at levere maden inden for den aftalte tid.

Vi leverer ikke service, kokken medbringer selv køkkenservice til tilberedningen af maden, kokken vasker også op efter sig selv.

Rengøring af service og servering kan bestilles inden festen, prisen variere afhængingt af selskabets størrelse og antal regøringspersonale og serveringspersonale, ring eller skriv også finder vi ud af en individuel pris.

Leverings- og embellagetillæg

Hovedstadsområdet: 350 kr
Sjælland: 450 kr.