Udtalelser

Hej Pregocatering, TUSIND TAK for dejlig mad-det var en stor succes!

Tak for fantastisk lækker ‘rigtig’ italiensk mad. Alt var så veltillavet og velsmagende!

Hej, Vi bestilte jeres “mini prego buffet” forleden og det var virkelig lækkert mad! Jeg kan klart anbefale Pregocatering til andre som har lyst til at have en fest med god mad.

Alexander
Vallensbæk

Vi bestilte for nylig “vælg selv” menu i anledning af vores kobberbryllup. Det var super lækker mad! Vores gæster nævner det stadig, når vi taler med dem og I får meget ros – tror at både vi og vores gæster har fortalt mange om jer 🙂 Vi vil helt sikkert bestille hos jer igen på et tidspunkt.

Bitten Hoff
Skovlunde

Stor ros til jer😄 Helt igennem fantastisk mad og der var rigeligt. Ris: 6 m. Brød er alt alt for meget, selvom det smagte fantastisk. Vi bestiller helt sikkert hos jer igen.😄

Lone
Hvidovre

Vi bestilte mad til vores bryllup. Det var helt igennem fantastisk dejlig mad. Der var rigeligt af det hele, og alle gæster ønskede en reference, da de var meget begejstret😄. Vi vil klart anbefale det til andre.

Susanne
Glostrup

Vi bestillte buffet til frokost. Al maden smagte fantastisk og der var rigeligt af det 👍 Alle retter var meget autentiske ☀️ Kan kun anbefale Prego Catering 😊

Dorthe
Bagsværd

Var til en fødselsdag hvor al maden kom fra Prego. Fantastisk lækkert, velanrettet, velsmagende og nye spændende retter, og der var rigeligt. Jeg vil selv prøve dem en dag.

Anette
Vallensbæk Strand